promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két fiatal brazil titán repítette a tabella élére a Real Madridot – videó
Borítókép:  Vinícius Junior sírva fakadt miután gólt rúgott az Osasuna hálójába. Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eléggé felforgatott kezdőcsapatot küldött a pályára Zinédine Zidane.

Vasárnap játszott, szombaton már játszani fog a Real Madrid, így a csapat francia vezetőedzője megbolygatta a kezdőcsapatot: például először kapott szerepet a nyáron igazolt kapus, Alphonse Areola, de többek között pályára lépett Luka Jovics, vagy Lucas Vázquez. Az ellenfél a március óta veretlen Osasuna együttese volt.

Az első félidő jobbára a házigazdákról szólt, akik közül kiemelkedett Vinícius Junior: a brazil labdarúgó cseleivel az őrületbe kergette az Osasuna védelmét. Erőfeszítéseit siker koronázta, mert – igaz megpattant a lövés – egy gyönyörű góllal szerezte meg csapatának a vezetést. Amennyire jól ment a játék Vinícius Juniornak, annyira peches volt Luka Jovics: a szerb előtt elpuskázott egy óriási helyzetet, majd les miatt érvénytelenítették gólját – csak egy pár centivel volt előrébb védőjénél, pechjére a VAR kiszúrta.

A második félidőre sem változott a játék képe, de az idő előrehaladtával mindhárom cserelehetőségét kihasználta a Real Madrid. A nagy nevek közül csak James Rodríguez szállt be, ő is csak az utolsó tíz percre. Azonban egy másik ifjú brazil, Rodrygo, beszállását követően – talán a negyedik labdaérintésre – megszerezte önmaga első, csapata második gólját. Nem szabad elfelejtenünk, hogy Casemiro csodálatos, tért ölelő átadással hozta helyzetbe fiatal csapattársát.

[[galeria]]

Az utolsó pillanatokban a vendégek majdnem betaláltak, ám ez végül nem jött össze, így a Real Madrid önbizalommal telve, és a tabellát vezetve várhatja az Atlético Madrid elleni derbit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás