promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane alatt inog a pad, ők lehetnek az utódai
Borítókép:  JAVIER SORIANO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vereség a BL-ben és nem a legjobb szezonrajt után nem kellett sok ahhoz, hogy a Marca már arról írjon: inog a kispad Zinedine Zidane alatt. Sőt, lehetséges utódokat is számba veszi a lap.

Már a nyári felkészülési mérkőzéseken is meg-megmutatkozott annak a jele, hogy hiába költött több mint 300 millió eurót játékosokra a Real Madrid, a gépezet bizony akadozik. (Elég csak az Atlético elleni 7-3-es vereségre gondolni.)

Egy felemás nyári felkészülés és keretfoltozgatás után indult neki a Real Madrid a 2019/2020-as szezonnak. Az eddigi négy bajnoki mérkőzésén két győzelem és két döntetlen a mérleg, a csapat emellett 3-0-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája első csoportkörében: a PSG verte el ilyen arányban a királyi gárdát.

Nem is kellett több ahhoz, hogy a Marca egyből számba vette: kik lehetnek Zidane lehetséges utódai. S persze, felröppentek az ilyenkor szokásos pletykák a klubon belüli feszültségekről.

A spanyol lap jelzi, hogy a klub elnöke, Florentino Peréz a jelenleg munkanélküli edzőket részesít előnyben, illetve szóba jöhet még a második csapat szakvezetője is. Így a következő trénerek közül kerülhetnek ki Zidane utódai:

José Mourinho, Massimiliano Allegri, Raul.

 Az Oddschecker nevű fogadóiroda is hasonló módon véledik: szerintünk is a portugál is az elsőszámú esélyes, ugyanakkor a második helyen Mauricio Pochettino áll, s utána következik Massimiliano Allegri. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás