promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyágyúkat igazolna a Real Madrid
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid 2020 nyarán kiemelten fogja kezelni N’Golo Kante és Paul Pogba megszerzését.

A Real Madridnál a 2019-es nyári átigazolási időszakban nem volt olyan klub, amely többet költött volna játékosvásárlásra. Ráadásul a kifizetett több, mint 300 millió euró egyúttal klubrekordnak is számít.

Ugyanakkor a keret egyensúlya közel sem ideális. A középpályát illetően szükséges az erősítés, a vezetőedző, Zinedine Zidane lehetőségeinek bővítése, a konkurenciaharc kialakítása. A Királyi Gárdánál pedig már tudják, hogy kit szeretnének megszerezni 2020 nyarán.

A célpontok: N’Golo Kante és Paul Pogba.

A Chelsea védekező középpályása, Kanté megszerzése nem lesz könnyű feladat. A játékos pozíciója erős a Chelsea-nél. Előző év novemberében írt alá öt éves szerződéshosszabbítást a klubbal, egyúttal Hazard távozása után Kanté lett a legjobban kereső játékos heti 290 ezer fontos keresettel. A The Athletic értesülései szerint Zidane kívánságlistáján kiemelt helyen szerepel a játékos szerződtetése, s 100 millió eurót sem sajnálna rá a madridi klub.

Szintén a The Athletic jelzi, hogy a Real abszolút nem tett le Paul Pogba megszerzéséről. A nyáron Zidane és honfitársa már kellően körbeudvarolta egymást, de érdemi lépés nem történt.

Igaz, a PSG 429 000 fontos heti fizetésajánlata jelentősen belezavarhat majd a középpályás megszerzésébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás