Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

3-0, 3-3, 4-3: drámai meccset játszott Ronaldo és a Juventus – videó

3-0, 3-3, 4-3: drámai meccset játszott Ronaldo és a Juventus – videó

Sport & Szabadidő

3-0, 3-3, 4-3: drámai meccset játszott Ronaldo és a Juventus – videó

Sport & Szabadidő

TK 08:30

Az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában szembenézett egymással a Juventus és a Napoli.

Nem indult jól a szezon – a trófeák szempontjából – Cristiano Ronaldo számára, hiszen Messivel karöltve végig kellett nézniük, hogy egy holland játékos lesz a tavalyi BL-szezon legjobbja.

Nem volt sok idő búslakodni, hiszen szombat este már a Napoli ellen kellett bizonyítania a portugálnak. Negyedóra után felbomlott a De Sciglio, ám jött Danilo, aki 29 másodperccel becserélése után gólt szerzett. Ennél gyorsabban csak Duván Zapata lőtt gólt bemutatkozásképpen még 2017 szeptemberében – neki 17 másodpercre volt szüksége.

Három perccel később Higuain olyat mutatott, amit már nagyon régen nem, meg is duplázta az Öreg Hölgy előnyét, és a félidő további részében néhány helyzetet elpuskázott a Juve. A Napoli hozzá sem tudott szagolni a meccshez.

A második félidőre egy teljesen más vendégcsapat jött ki a pályára. Ennek ellenére Cristiano Ronaldo szerencsés góljával úgy tűnt, hogy a Juventus lezárta a két bajnokaspiráns meccset. Ám a Napoli ekkor lendült bele: két perc alatt rúgtak kettőt, és újra nyílt lett a mérkőzés.

Az utolsó tíz percre fordulva pedig meg is lett az egyenlítés. Ám a dráma csak ezután érkezett: sok szurkoló elindult haza, amikor egy ártalmatlan beívelés után a nápolyiak játékosa, Koulibaly, ritka nagy balszerencsével a saját kapujába rúgta a labdát!

Csak ezzel a találattal tudott nyerni a Juventus 4-3-ra a Napoli ellen.

Borítókép: bár lőtt gólt, de nem Cristiano Ronaldóról szólt a mérkőzés. Forrás: AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria