Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar-szlovák: megint bebizonyosodott, hogy az emberek szeretik focit

Magyar-szlovák: megint bebizonyosodott, hogy az emberek szeretik focit

Sport & Szabadidő

Magyar-szlovák: megint bebizonyosodott, hogy az emberek szeretik focit

Sport & Szabadidő

TK 13:22

Szeptember 9-én rendezik a Magyarország–Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt, amire péntek reggel 8-tól kezdték el árusítani a jegyeket.

„A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is”

– olvasható a magyar szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint a jegyértékesítő rendszer gyorsan szolgálta ki az igényeket, ám a két óra alatt folyamatosan tízezernél is többen akartak jegyhez jutni, plusz egy fő akár négy jegyet is vásárolhatott, így sokan arról panaszkodtak, hogy egyszerűen képtelenek voltak belépőt venni.

Ami lényeges, hogy a magyar válogatott vezeti selejtezőcsoportját, a szlovákok egy meccsel kevesebbet játszottak, és három pont hátránnyal a második helyen álltak. Az odavágót még márciusban játszották Marco Rossi fiai, és 2-0-ás vereséget szenvedtek.

A találkozó felvezetéseként a magyar labdarúgó-válogatott négy nappal korábban Pogdoricában lép pályára, ahol Montenegróval játszanak barátságos mérkőzést.

Borítókép: AFP