Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nehézsúlyú bokszoló akkorát kapott, hogy kizuhant a ringből

A nehézsúlyú bokszoló akkorát kapott, hogy kizuhant a ringből

Sport & Szabadidő

A nehézsúlyú bokszoló akkorát kapott, hogy kizuhant a ringből

Sport & Szabadidő

Gaba - 2019.07.20. 21:41

A pénteki Teofimo Lopez-Masayoshi Nakatani főmérkőzés előtt, a Chaney-Caudle meccsen hatalmas KO-t láthatott a közönség Oxon Hillben. Caudle fejjel előre kiesett a ringből, ám mégis folytatni tudta a meccset. Videó.

Összesen hét felhozó mérkőzést rendeztek a pénteki Teofimo Lopez-Masayoshi Nakatani főmeccs előtt az ESPN Oxon Hill-i bokszgáláján. Bár a főmérkőzést várták a legtöbben, a Cassius Chaney-Joel Caudle összecsapáson jött el a leglátványosabb pillanat a rendezvényen.

A nehézsúlyú ökölvívók alig feszültek egymásnak, Chaney alaposan megsorozta a láthatóan gyengébb képességű Caudle-t, aki párszor megbillent, s bár kijött a szorításból, egy újabb jobbos után fejjel előre kizuhant a ringből.

A szabályok szerint ilyen esettben a pórul járt félnek 20 másodperce van visszajönni a szorítóba, s Caudle vissza is tért, a bíró pedig továbbengedte a mérkőzést. Másodpercekkel később azonban végleg megszakította, s Chaney győzött, Caudle ugyanis már az első beszedett pofon után láthatóan alig állt a lábán.

Nemrégiben összegyűjtöttük a boksztörténet valaha volt legbrutálisabb KO-it, íme.

Borítókép: Videa