promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar nem jelent meg a PSG edzésén, mehet amerre lát
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Neymar nem jelent meg a PSG edzésén, emiatt szankciókra számíthat. Klubja ugyan elengedné, de a Barcelona még nem tett érte hivatalos ajánlatot.

A francia topcsapat, a PSG már készül a következő szezonra. A csapat brazil sztárja, Neymar azonban úgy döntött, nem kíván együtt mozogni társaival, így nem is jelent meg július 8-i edzésen. Persze ennél jóval többről van szó.

Nyílt titok, hogy Neymar visszavágyódik korábbi csapatához, a Barcelonához. S ezért még fizetése jelentős részéről is hajlandó lemondani. Azért a PSG jelezte, megteszi a szükséges lépéseket, hiszen a játékos a klub engedélye nélkül maradt távol.

A klub nemrég kinevezett sportigazgatója, Leonardo az esettel kapcsolatban a Le Parisiennek adott interjújában arról beszélt, hogy 

Neymar nyugodtan távozhat a PSG-től, ugyanakkor a Barcelonától – a felszíni tapogatózás ellenére – nem érkezett hivatalos ajánlat.

Hozzátette, a futball olyan, hogy egy játékos az egyik nap állít valamit, majd másnap az ellenkezőjét mondja. Jelenleg ugyanis az a helyzet, hogy minden fél tudja, ki, mit szeretne, de – ahogy Leonardo fogalmazott – „Neymart jelenleg hároméves szerződés köti a klubhoz, és addig, amíg a PSG nem kap hivatalos ajánlatot, nincs miről beszélni."

Az már csak kedves ráadás, amit Kele János futballblogger szúrt ki, mint egyfajta furcsa történéssorozat, amely jellemzi a Barcelona „átigazolási politikáját". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás