promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két gólt elfelejtettek beírni a magyaroknak, így kiestek a kézi-Eb-n
Borítókép:  A magyarok az U17-es kézi-Eb-n kiválóan szerepeltek eddig, érmet érdemeltek volna (CsehPéter/MKSZ)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az európai szövetséget nem érdekelte, amit a videón látott a korosztályos kézi-Eb-n, így nem jutottak a magyarok az éremcsatákig. Pedig a videón azt látták volna, hogy a válogatottunk lő még két gólt a végén, amit az eredményjelzőre is kitesznek. De a jegyzőkönyv az jegyzőkönyv! Csak vezetni kellett volna...

Hihetetlen műhiba és nemtörődömség fosztotta meg a magyar fiú U17-es válogatottat attól, hogy a négy közé jusson

és a bronzéremért játszhasson az U17-es Eb-n. Nem egy olyan sportágban, mint a csigalépcsőn ugrálás csigajelmezben, hanem kézilabdában, amely egyrészt mindannyiunk szívügye, másrészt az olimpiai műsoron is állandó jelleggel szerepel, egyre jobban kinövi magát világszerte, de talán ezt nem kell részletezni. 

A korosztályos Eb magyar–fehérorosz meccsének végén nem tudjuk, hová lett az európai szövetség delegáltja,

akinek a zsűriasztalnál az lett volna a dolga, hogy a gólokat felírja. Nem mintha nem lenne elektronikus jegyzőkönyv, sőt még videó is van a meccsről, de a szabály az szabály, a jegyzőkönyv pedig mindenen felül áll. 

Szóval ez a jóember agyban biztos nem volt már jelen,

talán már arra gondolt, hogy mivel kérje a sültkrumplit a büfében, így hiába lett 31-26 a végeredmény a fehéroroszok javára, a jegyzőkönyvbe 31-24 került, mint később kiderült.  

Ez még a csoportmeccsen történt a göteborgi Eb-n, az eredményt magával vitte a magyar csapat a középdöntőbe, és végül ez a két gól hiányzott ahhoz, hogy ne kerüljön a négy közé, ne játszhasson a bronzért, csak az 5. helyért. 

Feröer-szigetek mögött ugyanis (mondjuk ez se semmi) körbeverés alakult ki 

a magyar, a fehérorosz és a spanyol válogatott viszonylatában. 

Az európai szövetség magyar tiltakozásra megnézte a videót a magyar szövetség honlapja szerint, de úgy hagyta az eredményt, ahogy a jegyzőkönyben állt. Gratulálunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás