Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemcsak Neymar, Dani Alves is visszatérne a Barcelonához

Nemcsak Neymar, Dani Alves is visszatérne a Barcelonához

Sport & Szabadidő

Nemcsak Neymar, Dani Alves is visszatérne a Barcelonához

Sport & Szabadidő

Promotions 16:32

Arról már egy ideje írnak különböző sportportálok, hogy Neymar visszatérne Barcelonába, a legfrissebb hírek szerint azonban korábbi PSG-s csapattársa, Dani Alves is vele tartana.

Neymar egyelőre a PSG játékosa, míg Dani Alves jelezte, elhagyja a párizsi klubot. Kettejükben ugyanakkor akad közös pont, méghozzá, hogy mindketten visszatérnének korábbi klubjukhoz, a Barcelonához.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az El Mundo katalán lap értesülései szerint Lionel Messi a Barcelona elnökéhez, Josep Maria Bartomeuhoz fordult azzal a kéréssel, hogy hozza vissza Neymart a csapathoz. 

A legfrissebb hír, amiről a Marca számolt be a RAC1 rádiócsatorna értesülései alapján, hogy Dani Alves felajánlotta szolgálait a Barcelonának, ahol fontolóra vették a 36 éves bekk újbóli szerződtetését. Nagyban függ azonban a végkifejlet Nelson Semedo sorsától.

A portugál játékos több játéklehetőség miatt távozna a katalán együttestől, ugyanakkor ezt csak akkor teheti meg, ha valaki kifizet érte 100 millió eurós kivásárlási árat. Amennyiben ez megvalósul, Dani Alves előtt megnyílik az út, és visszatérhet Barcelonába. Ahhoz a klubhoz, amelyet 2016-os távozása után többször illetett negatív jelzőkkel.

Borítókép: FRANCK FIFE / AFP