promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemcsak Neymar, Dani Alves is visszatérne a Barcelonához
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arról már egy ideje írnak különböző sportportálok, hogy Neymar visszatérne Barcelonába, a legfrissebb hírek szerint azonban korábbi PSG-s csapattársa, Dani Alves is vele tartana.

Neymar egyelőre a PSG játékosa, míg Dani Alves jelezte, elhagyja a párizsi klubot. Kettejükben ugyanakkor akad közös pont, méghozzá, hogy mindketten visszatérnének korábbi klubjukhoz, a Barcelonához.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az El Mundo katalán lap értesülései szerint Lionel Messi a Barcelona elnökéhez, Josep Maria Bartomeuhoz fordult azzal a kéréssel, hogy hozza vissza Neymart a csapathoz. 

A legfrissebb hír, amiről a Marca számolt be a RAC1 rádiócsatorna értesülései alapján, hogy Dani Alves felajánlotta szolgálait a Barcelonának, ahol fontolóra vették a 36 éves bekk újbóli szerződtetését. Nagyban függ azonban a végkifejlet Nelson Semedo sorsától.

A portugál játékos több játéklehetőség miatt távozna a katalán együttestől, ugyanakkor ezt csak akkor teheti meg, ha valaki kifizet érte 100 millió eurós kivásárlási árat. Amennyiben ez megvalósul, Dani Alves előtt megnyílik az út, és visszatérhet Barcelonába. Ahhoz a klubhoz, amelyet 2016-os távozása után többször illetett negatív jelzőkkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás