Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jürgen Klopp bődületes gólját felállva ünnepelte a stadion

Jürgen Klopp bődületes gólját felállva ünnepelte a stadion

Sport & Szabadidő

Jürgen Klopp bődületes gólját felállva ünnepelte a stadion

Sport & Szabadidő

Gaba 17:00

Jürgen Klopp Mainzban alapozta meg edzői hírnevét, innen került Dortmundba, majd Liverpoolba. A rajna-vidéki nagyváros csapatában játékosként több mint 320 meccset játszott, s az egyiken akkora gólt lőtt, hogy maga is alig hitte. A nézők felállva tapsolták. Videó!

Az 1997-98-as szezonban, az SV Meppen ellen rúgta azt az irgalmatlan nagy gólt Jürgen Klopp, melyre az internet egyik mélyebb bugyrában akadtam rá. A Liverpool immár Bajnokok Ligája-győztes edzője egykor középpályásként, majd hátvédként zakatolt a pályán, s a fenti időszakot a Mainznál töltötte, ahol visszavonulását követően rögvest edzővé avanzsált.

Klopp a videón látható meccsen csereként állt be, s egy percre rá balról érkezett egy rettenetesen elvégzett szabadrúgás. Épp Kloppot találta meg, aki megszelidítette a labdát, ami magasra pattant, ő pedig a tizenhatos jobb sarkától, messze a kaputól hatalmas, kapufás gólt ragasztott a hosszúba.

A drukkerek felállva ünnepelték a bődületes találatot. A Mainz 3-0-ra nyert.

A sűrű szemöldökű, stuttgarti születésű Klopp több mint 320 meccsen kapott lehetőséget a Mainzban, és 52 gólig jutott a csapat színeiben a másodosztályban. Alighanem ez volt az egyik legnagyobb.

A top-5 gólját itt nézhetitek meg:

Borítókép: Youtube