promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A francia szövetségi kapitány helyre rakta a kissé elszállt fiatalokat
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az U21-es Európa-bajnokságra készülő francia válogatotthoz lenézett Didier Deschamps, és ha már ott járt a világbajnok felnőtt csapat szövetségi kapitánya rendet tett a fejekben.

Kezdődik az U21-es Európa-bajnokság. A francia válogatott Angliával, Horvátországgal és Romániával került egy csoportba. A gall fiatalok azonban hiába jönnek a Ligue 1-ból, azaz a francia első osztályból, mégsem alkotnak egy közösséget, egy csapatot.

Mint azt a francia futballal és kultúrával foglalkozó Omlett du fromage - Szabó Christophe Facebook-oldalán jelzi:

„Nincs igazán csapategység, a játékosok türelmetlenül állnak az A-válogatott küszöbén, de közben a klubjaikban sem töltenek be még meghatározó szerepet, senki nincs igazán kiteljesedve."

Arról nem is beszélve, hogy a csapatkapitány, Abdou Diallo egy mikro-sérülés miatt nem tart a csapattal, míg Jean-Kévin Augustin (RB Leipzig) összeveszett a korosztályos együttes szövetségi kapitányával. A Didier Deschamps a történteket követően jelent meg, s egy étkezés előtt tett egy kis rendet a fejekben:

(A videó forrása: Francia Labdarúgó-szövetség, a magyar szöveget az Omlett du fromage blog szerkesztője, Szabó Christophe készítette.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás