promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ha duzzogok, sértett arccal mászkálok, még inkább lemondanak rólam”
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ádám valószínűleg távozik a Bologna csapatától. A mélységi védekező középpályás arról beszélt, hogy hamar kiderült számára, hogy edzője nem számol vele, Szinisa Mihajlovics, ugyanakkor úgy gondolja, ha duzzog, lazsál, sértett arccal mászkál, akkor még inkább lemondanak róla.

Nagy Ádám nem épp legjobb idényén van túl a Bologna csapatánál. A mélységi védekező középpályás a 2018/2019-es szezonban összesen 16 mérkőzésen lépett pályára, ez 1073 játékpercet jelent.

Annak ellenére, hogy a játékos mellőzte klubcsapata, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi számított a játékosra. Nagy Ádám pedig bizonyította, hogy lehet vele számolni. Tevékeny részese volt a Horvátország, Wales és Azerbajdzsán legyőzésének.

Most a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben egyebek között arról beszélt, hogy míg a válogatottal elért eredmények boldoggá teszik, addig klubja miatt keserű a hangulata.

„A bolognai idényt is két részre osztanám. Az edzőváltás előtt, amikor Filippo Inzaghi volt a szakmai vezető, éreztem a bizalmat, sokat játszottam, és olyan szakmai visszajelzések jöttek, hogy jó úton járok. Ám a csapat nem volt sikeres, jött Szinisa Mihajlovics, és nincs mit szépíteni, a váltást megsínylettem, az rossz félév volt”

– fogalmazott a játékos a sportlapnak. Mint hozzátette, hamar kiderült, hogy nem vele képzeli el a középpályát. Egyúttal jelezte, hogy soha nem ment oda, hogy megkérdezze edzőjét, mire van szükség ahhoz, hogy változzon a helyzete.

„Nem mondta, miért mellőz. Ettől még el kellett fogadnom a döntését. (...) Tudtam, hogy nem játszom, mégis a maximumot kellett nyújtanom az edzésen, legelöl futni, beleadni mindent – ezzel tartoztam, tartozom magamnak. Mit tehetek mást? Ha duzzogok, lazsálok, sértett arccal mászkálok, még inkább lemondanak rólam: na, nem is edz rendesen, még szép, hogy nem tesszük be! Ezt az esélyt nem adhattam meg, és ha mérges is voltam, időnként ideges a helyzet miatt, a munkát a legkomolyabban vettem”

– fogalmazott Nagy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás