Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Meg foglak ütni, mert tegnap te is megütöttél" – előkerült egy videó a Neymar-botrányról

„Meg foglak ütni, mert tegnap te is megütöttél" – előkerült egy videó a Neymar-botrányról

Sport & Szabadidő

„Meg foglak ütni, mert tegnap te is megütöttél" – előkerült egy videó a Neymar-botrányról

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.06.06. 13:14

Neymar megsérült, így nem biztosan nem vesz rész a Copa Américán. Egyúttal tovább gyűrűzik a körülötte, nemi erőszak vádja miatt kialakult botrány - egy videó is előkerült az ominúzus esetről.

Napok óta foglalkoznak a világ különböző portáljai a Neymar-üggyel. Egy brazil nő, Najila Trindade ugyanis nemi erőszakkal vádolta meg a PSG játékosát. Mint a hölgy vallomásában elmondta, május 15-én este a játékos részegen jelent meg egy párizsi hotelszobában, előbb agresszíven viselkedett, végül erőszakkal közösültek. A brazil játékos videóban magyarázkodott.

Neymar nehezen viseli a történteket. Információk szerint a brazil szövetségi kapitánnyal majd egy órát beszélt a Copa Américát megelőző edzőtáborban. Könnyek közepette beszélt arról, hogy belefáradt a rá nehezedő nyomásba, egyúttal kilátásban helyezte, hogy lemondja a tornán való részvételt. A döntésen már nem kell túl sokat gondolkodnia, ugyanis Neymar a Katar elleni felkészülési mérkőzésen olyan súlyos bokasérülést szenvedett, hogy biztosan kihagyja a Copa Américát.

De, ha mindez nem elég, előkerült egy videó a Record TV jóvoltából az ominúzus szállodai esetről.

Ezen nem látható bizonyíték nemi erőszakról, az viszont kivehető, hogy a hölgy ütlegeli Neymart, aki védekezik. Miután mindketten leszálltak az ágyíról a nő a következőket mondja Neymarnak:

„Meg foglak ütni, mert tegnap te is megütöttél és magamra hagytál itt” 

Najila Trindade a brazil tévétársaságnak, az SBT-nek adott interjújában elmondta, hogy csókok és simogatás után elkezdte őt ütni és bántani a futballista. „Kértem, hogy hagyja abba, mert nekem ez fáj. Ő elnézést kért, tovább bántott, miközben szexuális aktus is történ" – ecsetelte a történteket Najila Trindade.

Borítókép: EVARISTO SA / AFP