Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Neymar összetört, a Copa Américát is lemondaná

Neymar összetört, a Copa Américát is lemondaná

Sport & Szabadidő

Neymar összetört, a Copa Américát is lemondaná

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.06.05. 09:14

Majd egy órát beszélgetett Neymar a brazil szövetségi kapitánnyal, Titével az őt ért vádakról. Sírva beszélt a rá nehezedő nyomásról és kilátásba helyezte, hogy az események miatt nem vesz részt a Copa Américán.

Ahogy arról portálunk korábban beszámolt Neymart egy neve elhallgatását kérő brazil nő nemi erőszakkal vádolja. A PSG játékosa természetesen tagadja a vádakat, egyúttal készített egy videót, amelyben elmagyarázza, hogy mindketten akarták az együttlétet, ráadásul az eset után kedélyesen elbeszélgettek. 

A jelenleg a brazil válogatottal a Copa Américára készülő játékos a történtekről a minap beszélt először szövetségi kapitányával, Titével. A majd egy órás társalgás alkalmával könnyek közepette mesélt arról, hogy belefáradt a rá nehezedő nyomásba, egyúttal arra kérte a szakembert, engedje, hogy a normális, megszokott edzéseken vehessen részt, hiszen ez, illetve társai jelenléte segítséget jelentenek neki.

Neymar azt is kilátásba helyezte, hogy a körülötte zajló események miatt nem vesz részt a Copa Américán – írja a Globoesporte értesüléseire hivatkozva az AS.

További fejlemény a nemi erőszak ügyében, hogy a brazil támadót a vádlói egy kompromittáló videó nyilvánosságra hozásával fenyegették meg. Illetve kiderült, egy 26 éves, sao paulói hölgyről van szó, akinek egy gyereke van és fotósként dolgozik.

Borítókép: MAURO PIMENTEL / AFP