Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Diego Maradona: A Manchester Unitednek az lenne a legjobb, ha Maradona lenne az edzője

Diego Maradona: A Manchester Unitednek az lenne a legjobb, ha Maradona lenne az edzője

Sport & Szabadidő

Diego Maradona: A Manchester Unitednek az lenne a legjobb, ha Maradona lenne az edzője

Sport & Szabadidő

Promotions 16:32

Rég írtunk Diego Maradonáról, bár róla talán mindennap lehet valamilyen sztori lehozni. Azonban most olyat mondott, hogy azt muszáj megosztanunk veletek.

A volt argentin labdarúgó a futballvilág egyik legnagyobb játékosa volt, aki alkohol- és drogproblémái miatt állandóan a figyelem középpontjában áll. Ha meg nem áll, akkor tesz róla, hogy oda kerüljön.

Jelenleg a mexikói bajnokság Dorados de Sinaloa csapatának vezetőedzője. Azonban kétszer, egymás után sem sikerült a felső osztályba vezetni az együttes: mindkétszer a rájátszás utolsó lépcsőfokát nem sikerült abszolválnia.

Természetesen ez nem tántorítja el, és folytatja a munkát. Ha nem dolgozik, akkor olyanokat mond, hogy

„volt olyan időszak, amikor vasárnaptól szerdáig egyhuzamban részeg voltam.”

A most lezárult szezon nem igazán sikerült a Manchester United labdarúgóinak – és most finoman fogalmaztunk. José Mourinhot elhajtották, jött Ole Gunnar Solskjær, aki addig fényesen vezette csapatát, amíg meg nem erősítették a kispadon. Onnantól kezdve egy igazi hullámvasúton érezhették magukat a MU-rajongók. A csapat végül a bajnokság 6. helyén végzett, így jövőre sem indulhat a Bajnokok Ligájában. Ilyen körülmények között érezte úgy Diego Maradona, hogy meg kell szólalnia:

„Ha a Manchester Unitednek edzőre van szüksége, én vagyok a tökéletes jelölt. Azt tudom, hogy rengeteg mezt adnak el világszerte, de trófeákat is nyerniük kellene, velem biztosan sikerülne.”

Borítókép: AFP/Ulises Ruiz