promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Premier League hosszabbított a Spíler TV-vel
Borítókép:  AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 Csoport sportcsatornája közleményben jelentette be, hogy az FA-kupa mérkőzései is náluk lesznek láthatóak.

A TV2 Csoport sportcsatornáján az indulása óta látható Premier League mérkőzéseinek közvetítési jogait újabb három évre sikerült megszerezni, valamint a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozatának, az FA-kupa mérkőzéseit is a Spíler1 közvetíti majd – olvasható a tévé oldalán.

A jelenleg vitathatatlanul legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság, az angol legfelsőbb osztályba tartozó Premier League jogai a következő 3 évben, 2019-től 2022-ig, is a TV2 Csoportnál lesznek, az angol bajnokság meccseit így továbbra is a megszokottak szerint, a Spíler1 csatornán követhetik a nézők. Ezen felül tovább bővül az eddig is gazdag prémium sportkínálat, mivel 3 évre, 2019-től 2022-ig, az FA-kupa (Football Association Challenge Cup) mérkőzéseinek közvetítési jogát is megszerezte a TV2 Csoport, ezeket szintén a Spíler1-en láthatják majd a sportrajongók – így zárul a közlemény.

Érdekesség, hogy csak 2019 januárjának elején jelentették be, hogy DIGI TV megállapodott a TV2 csoporttal: a Spíler TV-t beteszi csomagjai közé. A rossz nyelvek szerint a megállapodás része volt, hogy a Digi Sport is közvetíthet angol bajnoki mérkőzéseket. Ezt nem erősítette meg senki, ám tény, hogy azóta a Digi Sporton is láthatunk angol focit.

A Spíler közleménye nem említ kizárólagosságot, így valószínű, hogy az öt hónapja megkötött megállapodás érvényben marad. A Digi Sport két műsorvezetője, Szombathy Pál és Monoki Lehet korábban úgy nyilatkozott, hogy három évig biztosan náluk lesz az angol bajnokság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás