promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végül csak megállapodott a DIGI a Spíler TV-vel
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A DIGI kezdte meg a harcot anno, és természetesen az angol foci szerelmeseit spécizték ki maguknak, mivel ez a világ legnézettebb, és persze nem hiába legdrágább bajnoksága. A DIGI Sport továbbra is csak náluk elérhető, és úgy kezdtek el előfizetőket szerezni, hogy megvették a Premier League-et, így aki az angol bajnokságot akarta nézni, hozzájuk kellett menjen. Most az olasz foci rajongóinak kellett a DIGI-hez pártolni, mivel a Serie A csak náluk látható.

Aztán jött a Spíler, és akik angol focit akartak nézni, azoknak szolgáltatót kellett váltani, mivel a DIGI-nek és a Spílernek esze ágában sem volt megállapodni egymással. Most a Spíler jobban diktálhat, mivel a világ két legjobb labdarúgó bajnoksága, az angol és a spanyol is náluk van, meg természetesen a maradék Bajnokok Ligája meccsekből is ők válogathatnak. Ha jól tudom a Spíler 2 és a UPC még mindig nem jutott dűlőre egymással, szóval a UPC-sek továbbra sem láthatnak spanyol focit, de Spíler 1 azért van.

A DTV News derítette ki,hogy úgy néz ki a DIGI viszont megállapodásra juthatott a TV2 Csoporttal, mert a DIGI műholdas platformján 2018. december 31-én megkezdte a teszteket a Spíler1 TV és a Spíler2 TV, és ezek hamarosan be is kerülnek a kínálatba. Igen, a rossz hírt jól látja mindenki, akinek kábelen jön a DIGI, az most sem fog kapni a jóból, de elvileg később elérhető lesz náluk is. Plusz még az is negatív, hogy csak SD-ben lesznek elérhetők, de legalább lesz.

A sport közvetítések felosztásával még mindig szívatva van mindenki. Jómagam a FLIP-nél vagyok, és bár van Spíler 1-2-őm, de Digi Sportom továbbra sincs, akiknél ott van rengeteg tenisz meccs, az Angol-ligakupa, vagyis most már Carabao Cup és úgy tudom az FA-kupát is megszerezték maguknak.

A Digi Sport még mindig nem akar közösködni a nagyobb szolgáltatókkal, szóval arról ne álmodjunk, hogy azt megkapjuk a UPC-nél vagy a Telekomnál. 

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás