Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra lejátszották az 1999-es Bajnokok Ligája-csodát

Újra lejátszották az 1999-es Bajnokok Ligája-csodát

Sport & Szabadidő

Újra lejátszották az 1999-es Bajnokok Ligája-csodát

Sport & Szabadidő

Gaba 10:03

Húsz évvel minden idők legnagyobb Bajnokok Ligája-döntője után a szereplők megelevenítették az akkori eseményeket az Old Traffordon. A Manchester United-Bayern München meccset ezúttal kiütéssel nyerte az angol csapat. Videó!

Tegnap múlt húsz éve, hogy lejátszották a BEK/Bajnokok Ligája történetének egyik legemlékezetesebb döntőjét a Manchester United és a Bayern München részvételével. Az angolok a ráadás pillanataiban szerzett két góljukkal fordítottak és győztek.

Lothar Matthäus sokkos arckifejezését, Samuel Kuffour őrjöngő tekintetét, ahogy a földet püföli, soha nem felejtjük, ahogy Ole Gunnar Solskjaer babaarcát sem, miután beletette a lábát a hosszú saroknál a győztes fejesbe.

A húsz éves jubileum alkalmából a Manchester United szervezett egy visszavágót az Old Traffordon az egykori résztvevőkkel.

Beckham kiflijeit, Matthäus pocakját nem lehet nem szeretni, s úgy tűnik Stam játéka sem csillapodott sokat az elmúlt 20 évben. Olicsnak úgy csúszott oda egy ízben, hogy a horvát jeges tömlővel fog aludni egy hétig.

A pocakversenyt végül a németek kiütéssel nyerték, a meccset meg a ManU, KO-val. 5-0 lett a vége, Beckham léc alá vágott bombája volt a slusszpoén.

Borítókép: AFP/Lindsey Parnaby