promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra lejátszották az 1999-es Bajnokok Ligája-csodát
Borítókép:  AFP/Lindsey Parnaby
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Húsz évvel minden idők legnagyobb Bajnokok Ligája-döntője után a szereplők megelevenítették az akkori eseményeket az Old Traffordon. A Manchester United-Bayern München meccset ezúttal kiütéssel nyerte az angol csapat. Videó!

Tegnap múlt húsz éve, hogy lejátszották a BEK/Bajnokok Ligája történetének egyik legemlékezetesebb döntőjét a Manchester United és a Bayern München részvételével. Az angolok a ráadás pillanataiban szerzett két góljukkal fordítottak és győztek.

Lothar Matthäus sokkos arckifejezését, Samuel Kuffour őrjöngő tekintetét, ahogy a földet püföli, soha nem felejtjük, ahogy Ole Gunnar Solskjaer babaarcát sem, miután beletette a lábát a hosszú saroknál a győztes fejesbe.

A húsz éves jubileum alkalmából a Manchester United szervezett egy visszavágót az Old Traffordon az egykori résztvevőkkel.

Beckham kiflijeit, Matthäus pocakját nem lehet nem szeretni, s úgy tűnik Stam játéka sem csillapodott sokat az elmúlt 20 évben. Olicsnak úgy csúszott oda egy ízben, hogy a horvát jeges tömlővel fog aludni egy hétig.

A pocakversenyt végül a németek kiütéssel nyerték, a meccset meg a ManU, KO-val. 5-0 lett a vége, Beckham léc alá vágott bombája volt a slusszpoén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás