promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mo Szalah lánya véghezvitte angol földön, amire Messi sem volt képes
Borítókép:  AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mo Szalah kislányának, Makkának a vérében is csatárvér kering, ahogy édesapjának. A Liverpool támadójának ötéves aprósága elkápráztatta az Anfield Road közönségét, tapsvihart kapott.

Vasárnap zárult az angol bajnokság, melyet a Manchester City nyert egyetlen ponttal a Liverpool előtt. Az alábbi cikkben taglaltuk, hogy miért volt egészen döbbenetes, amit az élcsapatok idén műveltek.

Az egyiptomi Mo Szalah megvédte gólkirályi címét, holtversenyben az arsenalos Aubameyanggal és csapattársával, Manéval 22 gólt rúgott idén. Az aranycipőjével a kezében battyogott az Anfield Road gyepén a Wolverhampton 2-0-s legyőzése után, ahová a szezon végeztével a játékosok családját is beengedték.

Szalah már épp sétált volna be az öltözőbe az ünneplés végén, amikor észrevette, hogy a csöppnyi Makka elindult a kapu felé. Szalah szemében ott van minden, amit a büszke és boldog apukák éreznek, mikor kislányukra tekintenek.

Az ötéves Makkának ugyan majdnem a térdéig ért a labda, de így is rúgott egy gólt a liverpooli kapuba. Ezt nem sokan mondhatják el magukról a szezonban, például a Barca-játékosok, sőt maga Lionel Messi sem. Makka egyébként tavaly ugyanígy focizott egy kiadósat az Anfield közönsége előtt, lassan el lehet gondolkozni rajta, hogy csatlakozzon a női csapathoz.

További fotók a játékosokról és családjukról:

Fotók: Liverpool FC magyar szurkolói oldal Facebook-oldala. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás