Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy kilenc éves kislány levelet írt a zokogó NBA-sztárnak

Egy kilenc éves kislány levelet írt a zokogó NBA-sztárnak

Sport & Szabadidő

Egy kilenc éves kislány levelet írt a zokogó NBA-sztárnak

Sport & Szabadidő

Gaba 21:32

Joel Embiid, nem csak a Philadelpia, hanem az NBA egyik komoly sztárja. Csapata kiesett a Toronto ellen a negyeddöntőben, a center pedig könnyek között hagyta el a pályát. Nem várt embertől kapott lelki segítséget.

A Philadelphia 76ers vasárnap az NBA Keleti konferenciájának negyeddöntőjében a hetedik, mindent eldöntő mérkőzésen búcsúzott egy rendkívül kiélezett mérkőzésen. A Toronto Raptors 92-90-re győzött.

A 76ers tagbaszakadt centere, a 213 centis Joel Embiid a meccset lezáró dudaszót követően úgy sírt, mint egy kisgyerek. Pedig 21 pontjával és 11 lepattanójával a kameruni volt csapata legeredményesebb játékosa.

A Philadelphia egyik aprócska drukkere, a 9 éves Olivia nézte a meccset, és Embiid összomlását is kiszúrta. Rettentően megsajnálta kedvencét, ezért papírt, tollat ragadt és levelet írt neki.

„Kedves Joel Embiid,
te vagy a kedvenc játékosom. Sajnálom, hogy vesztettetek. Láttam a tévében, hogy sírtál. Semmi gond, néha veszítünk, én is vesztettem már el kosármeccset. Nagyon jó voltál eddig is, büszke vagyok rád és a 76ers-re.”

Nos, a többszörös All Star-játékos Embiid valószínűleg örökre a szívébe zárja a levélírót, sorait pedig megőrzi nehezebb időkre motivációs löketként.

Borítókép: AFP/Vaughn Ridley