promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő izgalmak, kikapott a spanyoloktól az U17-es magyar csapat
Borítókép:  Facebook/MLSZ
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar U17-es labdarúgó válogatott tizenegyesekkel maradt alul Spanyolországgal szemben a korosztályos Európa-bajnokságon negyeddöntőjében Írországban. A fiatalok Belgiummal játszanak majd az 5-6. helyért.

A magyar U17-es labdarúgó válogatott ugyan egy kis szerencsével jutott ki a korosztályos Európa-bajnokságra, azonban a kontinenstornán tisztességgel helyt áll. Csoportjából ugyanis veretlenül, a kilenc megszerezhető pontból kilencet begyűjtve jutott tovább, ezek után került szembe a negyeddöntőben Spanyolországgal.

Azzal a Spanyolországgal, amely a mérkőzésen jobban, gyorsabban futballozott, míg a Preisinger Sándor irányította együttes jobbára védekezett. Igaz, azt javarészt szűken, szervezetten tette. Már az első percekben megszerezte a vezetést a spanyol együttes Escobar révén, amire a válasz a második játékrész elején jött a válasz a csereként pályára lépő Ominger jóvoltából. A rendes játékidő tovább jó harminc perce hispán helyzetekkel, kapu előtti szituációkkal telt. De gól nélkül.

Ezek után jöhettek a tizenegyes rúgások. Egészen az ötödik párig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd Németh András hibázott, Moreno pedig értékesítette a maga büntetőjét. Mindez azt jelenti, hogy a magyar U17-s válogatott csütörtökön az 5-6. helyért lép pályára majd Belgium ellen, egyúttal harcol majd a korosztályos világbajnoki részvételért is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás