promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ilyen érzelmeket sosem élhetnénk át labdarúgás nélkül"
Borítókép:  OLAF KRAAK / ANP / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tottenham hatalmas fordulatok után bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, miután kétgólos hátrányból felállt és fordított az Ajax otthonában. Mint kiderült, a Liverpool Barcelona elleni teljesítménye is inspirációt nyújtott.

Ahogy azt megírtuk, a Tottenham hatalmas fordulatok után bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, miután kétgólos hátrányból felállt és fordított az Ajax otthonában.

Az egészen elképesztő mérkőzés után az angol csapat vezetőedzője sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy ez volt élete egyik legfontosabb estéje.

„Köszönöm neked, futball! Hős az összes játékosom. Ilyen érzelmeket sosem élhetnénk át labdarúgás nélkül"

– mondta Mauricio Pochettino, aki érthető módon a lefújás után könnyek közepette, önkívületi állapotban ünnepelt.

Arról pedig már a védő, Danny Rose beszélt, hogy Pochettino szóba hozta a mérkőzés előtti eligazítás során a Livepool 4-0-s sikerét. „Láttuk a Liverpool mérkőzését, ami megmutta nincs lefutva semmi, amíg le nem fújják a mérkőzést" – fogalmazott Rose. 

Tottenham által elért Bajnokok Ligája-döntő mögé azért érdemes egy pillanatra bekukkantani. Az argentin mester úgy áll jelenleg a Premier League negyedik helyén, s juttatta be klubját története első BL-fináléjába, hogy egyik, ha nem a legjobb játékosára, Harry Kane-re az Ajax elleni párharcban nem számíthatott. Továbbá nyáron kereken nulla fontot költött játékosvásárlásra. Ja, és még valami: Pochettino visszautasította a Real Madrid ajánlatát a Tottenham iránti elköteleződése miatt.

S, hogy miként reagált az Ajax a történtekre? Egy olyan képpel, amelyhez nem kell túl sok kommentár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás