Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felére csökkentené sztárja fizetését a United, hogy végre el tudja adni

Felére csökkentené sztárja fizetését a United, hogy végre el tudja adni

Sport & Szabadidő

Felére csökkentené sztárja fizetését a United, hogy végre el tudja adni

Sport & Szabadidő

Promotions 20:28

Alexis Sanchez esetében ott tart már a Manchester United, hogy felére csökkentené a fizetését, csakhogy végre el tudja adni. Bár így is szép összeget, heti 250 ezer fontot vinne haza a chilei támadó.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Manchester United által 2018. januárjában csereüzlet keretében érkezett Alexis Sanchez nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A támadó eddig United mezben 47 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 5 gólt rúgott és 9 gólpasszt adott. A klub tulajdonosa, Ed Woodward egyes források szerint egyenes katasztrofálisnak nevezte a játékos szerződtetését. A chilei játékos idei évada sem elsöprő: minden sorozatot figyelembe véve ebben a szezonban csak egyszer jászott kilencven percet és összesen egy bajnoki gólja van.

Nem véletlen, hogy a vezetőség úgy döntött, felére csökkenti heti 500 ezer fontos fizetését – írja a Daily Mail. A fennmaradó pénzt új játékosok szerződtetésére fordítaná a klub, egyúttal reméli a döntés következtében a játékos a még három évig érvényes szerződése ellenére tovább áll. A klub tettével „segítette" a távozás lehetőségét, bár az is igaz, a norvég vezetőedzőnek, Ole Gunnar Solskjaernak még van beleszólása Sanchez eladásának kérdésébe.

Azért Sancheznek így se kell panaszkodnia a heti 250 ezer fontos fizetése miatt, bár mostantól évente 26 millió font helyett csak 13 millió fontot fog keresni.

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO