promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymarnak elgurult a gyógyszere, megütött egy szurkolót
Borítókép:  AFP/Anne Christine Poujoulat
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy lehetséges trófeából a harmadikat bukta el szombat este a PSG a Rennes elleni kupa fináléban. Neymar nem tudta megfékezni az indulatait, arcon ütött egy szurkolót, aki telefonnal fényképezte őt.

Ahogy szombat éjszaka írtunk róla, a PSG idénye keserű véget ért (bár a bajnokságból még van hátra öt forduló.), s ezt Neymar nem bírta elviselni, egy szurkolón vett elégtételt.

A bajnoki címet már megünnepelte a csapat – azért előtte a Lille még elporolta őket –, ám a Manchester United ellen a legjobb 16 között búcsúzott a Bajnokok Ligájában a Thomas Tuchel vezette brigád, úgy, hogy idegenben legyőzte a Vörös Ördögöket.

A ligakupából a Guingamp ejtette ki őket még januárban.

Ezek után a francia kupát már csak becsületből is meg kellett volna nyernie a PSG-nek, de ez sem jött össze. Kétgólos előnyt adott le a csapat, majd Mbappét a hosszabbításban brutális szabálytalanság miatt kiállították, és tizenegyesekkel a bretagne-iak győztek.

A nemrég sérüléséből visszatért Neymar képtelen volt elviselni az újabb megaláztatást. Ahogy a párizsi játékosok sétáltak fel a Stade de France lépcsőjén, hogy átvegyék az ezüstérmeket, a szurkolók közvetlen közelről fotózták őket, ahogy az lenni szokott az ilyen alkalmakkor. Mindenki orrát lógatva baktatott felfelé, amikor Neymar egyszer csak megállt, váltott egy-két szót az egyik szurkolóval, majd képen törölte, s a biztonság kedvéért gyorsan továbbállt, nehogy visszakapja.

A megütött drukker mögött egy apuka áll a gyerekével, aki az incidenst firtató Marquinhos-nak meg is jegyzi, ilyet egyszerűen nem lehet csinálni kisgyerekek szeme láttára. Meg amúgy sem. 

Érthető a sérülés és a gyengébbre sikeredett szezon miatti elégedetlenség, ám a brazil mozdulata megengedhetetlen, méltatlan. Büntetésért kiállt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás