promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperrangadót és valószínűleg bajnokságot nyert a Fradi
Borítókép:  MTI/Kovács Tamás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencváros az OTP Bank Liga 29. fordulójában hazai pályán 4-1-re verte a MOL Vidi FC-t.

Szuperrangadónak indult, végül egyértelmű hazai győzelem született a Ferencváros-MOL Vidi FC mérkőzésen. Az OTP Bank Liga 29. fordulójában lejátszott mérkőzés első perceiben pontosan az a kép köszönt vissza, mint a két csapat eddigi meccsein. A Fradi birtokolta a labdát, a Vidi pedig zártan védekezett.

Bár ez az alapfelállás csak a 6. percig volt érvényben, ekkor egy elvesztett labda után lassan rendeződött vissza a Vidi, ezt pedig Tokmac használt ki, miután szépen csavart Vinicius lába mellett Kovácsik kapujába. 

Ezután váltott a vendég együttes. Magasabbra tolta védelmi vonalát, labdavesztés után azonnal visszatámadt, ennek eredményeként egyenlített is Nego révén.

A kiegyenlített találkozó kimenetele a 45. percben dőlt el. Na nem szünet következett ekkor, hanem Hadzic megkapta második sárga lapját, így ballaghatott az öltözőbe.

Az emberfölényben futballozó Fradi a második játékrészben okosan játszva előbb Haratin góljával megszerezte a vezetést...

Majd jött Lanzafame, aki előbb remek szabadrúgás gólt szerzett,

később pedig megadta a kegyelemdöfést. A Ferencváros tehát 4-1-re nyerte a MOL Vidi elleni mérkőzést és négy fordulóval a vége előtt 11 pont előnnyel áll a tabella élén. A forduló további eredményei:

Debrecen-Haladás 2-1
MTK-Kisvárda 0-1
DVTK-Paks 1-0
Újpest-Budapest Honvéd 0-0
Puskás Akadémia-Mezőkövesd 1-0

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás