Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsótér Donát üzent a kerítésről lezuhant Újpest-drukkernek

Zsótér Donát üzent a kerítésről lezuhant Újpest-drukkernek

Sport & Szabadidő

Zsótér Donát üzent a kerítésről lezuhant Újpest-drukkernek

Sport & Szabadidő

Promotions 16:42

A szombati MOL Vidi FC – Újpest mérkőzés második félidejében lezuhant a kerítésről egy vendég szurkoló, s eszméletét vesztette. Ellátták és a székesfehérvári kórházba szállították, hétfőn már elhagyhatja az intézményt. Zsótér Donát, a lilák középpályása is megszólalt a szomorú sérülés miatt.

A Promotions számolt be róla először a magyar sajtóban, hogy a szombati MOL Vidi FC – Újpest mérkőzés második félidejében, Zsótér Donát egyenlítő gólját követően egy vendég szurkoló leesett a kerítésről. 

Az újpesti tábor Szlovákiának is üzent a meccsen, erről itt olvashat!

Az első helyszíni információk szerint halálos sérülést szenvedett a drukker, ez azért terjedhetett el, mert eszméletét vesztette, és nem mozdult. Utóbb egy helyszínen dolgozó mentőstől érdeklődtünk a szurkoló állapoptáról, aki elmondta, hogy a zuhanást követően valóban eszméletlen volt a férfi, de nem kellett újraéleszteni. Stabilizálták az állapotát, hordággyal a mentőautóba tették, és bevitték a kórházba.

Hétfőn a Borsnak Gellér Éva sajtóügyeletes mentőtiszt azt mondta, a 30 év körüli férfit agyrázkódás gyanújával került a székesfehérvári Szent György kórházba. Az Újpest sajtósa szerint ma már elhagyhatja a kórházat a szurkoló.

Zsótér Donát, az újpestiek gólszerzője érthetően sajnálja az esetet.

„A meccs után értesültem a sajnálatos eseményről. Nem hittem, hogy ez a lövésem ekkora örömöt vált ki. Fájlalom a balesetet, az úrnak tökéletes gyógyulást kívánok!”

– mondta a középpályás a Borsnak.

A mérkőzésről, melyet 2-1-re a Vidi nyert, itt írtunk bővebben

Borítókép: Facebook/Réti Zsolt