promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint át lehet sétálni a Duna alatt
Borítókép:  Dunai Szigetek blog
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes időben foglalni, mert erre a programra hamar be fognak telni a helyek. A Duna alatt átsétálni Nagymarosból Visegrádra vagy visszafelé ugyanis nem egy hétköznapi túra. A promenádhoz a közműjáratot a Duna Menti Regionális Vízmű biztosítja.

A szuperinfoesztergom.hu egészen különleges programra hív a héten. A Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén is megnyitja a Nagymaros-Visegrád közötti közműalagutat az érdeklődők számára. Az 550 méter hosszú, alig 3 méter széles járat Magyarországon egyedülállónak számít. Az esemény ezért ezúttal három napos lesz: április 11-én, 12-én és 13-án is lehetőség lesz bepillantani a ritkán látogatható területre.

(Fotó: mtsz.org)


A programon való részvétel ingyenes, azonban előzetesen jelentkezni kell rá. A szabad helyek elérhetők, lefoglalhatók az alábbi honlapon. Érdemes minél előbb feliratkozni, ugyanis a programon résztvevők száma limitált, kizárólag a jelentkezés sorrendje alapján tudják a szervezők a látogatók igényeit teljesíteni.

A közműalagút építése (Fotó: Dunai Szigetek blog)


A látogatás csak csoportosan lehetséges az alábbiak szerint:

Egy-egy csoport maximális létszáma : 50 fő.

Indulási időpontok Visegrádról: 09:00, 10:00, 15:00
Indulási időpontok Nagymarosról 11:30, 12:30, 13:30

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás