Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Conor McGregor újra rács mögé került, és lehet, hogy ott is marad

Conor McGregor újra rács mögé került, és lehet, hogy ott is marad

Sport & Szabadidő

Conor McGregor újra rács mögé került, és lehet, hogy ott is marad

Sport & Szabadidő

Gaba 10:17

Conor McGregornak alig ért véget a próbaideje, máris újra eljárás zajlik ellene. Hétfő hajnalban egy miami hotel előtt törte össze egy ismeretlen mobilját, aki le akarta fotózni őt. Nem ez az első erőszakos bűncselekmény, amit elkövetett, így akár letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Conor McGregort, a világ legismertebb ketrecharcosát őrizetbe vették, és van rá esély, hogy ezúttal nem ússza meg börtönbüntetés nélkül.

Ügyvédje a TMZ által közreadott hivatalos közleményben tudatta, hogy hétfő hajnalban a miami Fontainebleau hotel előtt keveredett összetűzésbe egy szurkolójával, aki le akarta kapni telefonjával. McGregor kitépte az illető kezéből a készüléket, földhöz vágta, rátaposott, majd felvette, s hazament. Az esetet rögzítették az utcai kamerák.

McGregor és az őt lefotózni próbáló férfi minden bizonnyal a hotel night clubjából jött ki, az ugyanis hajnali ötkor zár. Az ír sportolót rablás és garázdaság miatt vették őrizetbe, ezer dollárra büntették meg, az óvadéka 12 500 dollár, amit zsebből kifizetett, s szabadlábra került.

A legfőbb problémája az, hogy épp most járt le a próbaideje, melyet azért szabott ki rá a bíróság, mert tavaly áprilisban egy molnárkocsival bedobta a busz ablakát, melyen ott ült többek között leendő ellenfele, Khabib Nurmamagomedov.

Közmunkára és kötelező mentálhigiéniás csoportterápiára küldték, s próbára bocsátott a bíró. Mivel a mostani nem az első erőszakos bűncselekménye volt, nagy esély van rá, hogy letöltendő börtönt fognak kiszabni rá. Azt nem tudjuk, hogy ez észhez térítené-e az egyébként briliáns MMA-s McGregort, de valamivel helyre kellene most már billenteni a lelki egyensúlyát, ugyanis képtelen uralkodni az érzelmein. Arra sem veszünk mérget, hogy a családjának tetszik ez a fajta viselkedés.

McGregor az elmúlt napokban Dél-Floridában pihent barátnőjével, fiával, és családjával: Miamibe azért mentek, hogy megünnepeljék édesanyja születésnapját - stílusosan egy Versace palotában. Hogy innen miért vezet az út egy striptease bárba, majd a rács mögé, na erről kellene elbeszélgetni az ír harcossal.

Borítókép: McGregor az óvadék letétel után szabadlábra került (Fotó: tmz.com)