promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Willian: „Minden meccset meg kell nyernünk!”
Borítókép:  Catherine Ivill/Getty
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Élesedik a helyzet a Premier League-ben, ahol az első és második hely eldőlt, azonban a harmadik negyedik helyért óriási lesz a harc.

Az arany és az ezüstérem sorsa a Manchester City és a Liverpool között fog eldőlni, erről kár is lenne vitatkozni, azonban innentől lefelé már nagyon szorul a hurok mindenkinek. Mint tudjuk, csak a 3. 4. hely ér BL-indulást, míg a többiek csúsznak le az Európa-ligába.

Anno benne volt a levegőben, hogy a Tottenham biztos harmadik lesz, de elkezdtek bukdácsolni, és az utóbbi három meccsüket két vereséggel és egy döntetlennel zárták. Így 61 pontjuk van, a Manchester Unitednek 58 a negyedik helyen, az ötödik az Arsenal, 57 ponttal és utána jön a Chelsea 56-tal. Igen, de a kékeknek még van egy elmaradt meccsük. Ha az megvan, akkor 59 pont, és 4. hely. Most bizony vannak izgalmak a PL-ben!

A FourFourTwo hozta le Willian nyilatkozatát, aki elmondta a Chelsea tévének, hogy most már minden meccs egy döntőt fog jelenteni.

„Most jött el a pillanat, amikor meg kell nyernünk az összes találkozónkat. Mostantól minden egyes meccs egy döntővel ér fel számunkra. Az összes találkozónkon jól kell teljesítenünk.”

- nyilatkozta a brazil, akikre még 10 mérkőzés vár a PL-ben, a többiekre már csak 9. 

A csapat az Európa-ligában is talpon van, aminek a megnyerését követően is be tudnának jutni a BL-csoportkörébe, ha esetleg a PL-ben valami rosszul sülne el. A Chelsea most 3-0-ra verte a Dinamo Kijevet, azonban az Arsenal már nem teljesített olyan fényesen, mivel csütörtökön 3-1-re kaptak ki a Rennes otthonában. Ha nem tesznek valami csodát jövőhéten hazai pályán, nekik ez a lehetőségük már nem lesz meg.

Tottenham Hotspurnek magához kell térnie, a Manchester United meg nem hibázhat, mert hiába jutottak most tovább a PSG ellen, még a szurkolók és bevallják, hogy vajmi kevés esélyük van, hogy megnyerjék a sorozatot a végén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás