promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fucsovics Márton váltott, már nem Sávolt Attila az edzője
Borítókép:  Forrás: Facebook
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden jel szerint ez a nap sporthíre!

A 27 éves nyíregyházi játékos, Fucsovics Márton éppen ezen a héten ért el karriercsúcsot a világranglistán, ugyanis már a 31. helyen áll. Múlt héten a dubaji tornán szerepelt, ahol a negyeddöntőben a későbbi győztes és 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer állította meg, aki ki is emelte, hogy mekkorát fejlődött az utóbbi időben a magyar játékos.

Fucsovics a következő napokban az Indian Wells-i szupertornán lép pályára, és Kaliforniában akad megvédendő pontja, ugyanis tavaly a második fordulóban kapott ki Marin Cilictől. Viszont most jól belehúzott, mert végre kiemelt egy nagy tornán, erre az első fordulóban Stan Wawrinka ellen kellene győztesen elhagynia a pályát, és ha sikerrel veszi az akadályt, akkor megint Roger Federer következik.

Ilyen történések közepette robbantott bombát a Nemzeti Sport. A sportlap azt állítja, hogy már nem Sávolt Attila Fucsovics Márton edzője. Sőt, nem csak állítja, hanem Sávolt meg is erősítette a lapnak az értesülést:

„Kölcsönösen hoztuk meg ezt a döntést a napokban. Az elmúlt több mint három év alatt Marci tenisze kizárólag az én irányításom alatt volt egészen mostanáig, és nagyon büszke vagyok az elért eredményeinkre. Biztos vagyok benne, hogy a következő edzőjével is további fantasztikus sikereket fog majd elérni, én továbbra is nagyon drukkolok neki, hogy hosszú és szép pályafutása legyen.”

A magyar teniszező menedzserét, Joó Györgyöt még nem értük el, de amint válaszol kérdéseinkre frissítjük a cikket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás