promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kubatov Gábor: Most Bödénél pattog a labda
Borítókép:  Fotó: fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kubatov Gábor az utánpótlás-nevelésben elkövetett hibáról, a klubnál magasabb szintet képviselő, Fradihoz csábított edzőkről, a focin kívüli szakosztályokról, a szurkolókról és a játékvezetőknek címzett kritikájáról is beszélt a pestisracok.hu-nak adott interjújában. Emellett természetesen szót kellett, hogy ejtsen Böde Dánielről is, akinek kifelé áll a rúdja a Ferencvárosból.

Ahogy a Promotions szerdán írt róla, Böde iránt érdeklődik a MOL Vidi FC, ugyanis a Mezőkövesd elleni lecserélésekor látványosan kifejezte elégedetlenségét Szerhij Rebrov edző döntésével szemben. A tréner egy hétre kitette ezután a keretből, a január eleji felkészülést viszont már a csapattal kezdte el. Ennek ellenére több forrásból is úgy tudjuk, hogy a csatár el akarja hagyni a Fradit.

Kubatov Gábor Bödét illető kérdésre adott válasza megnyugvást biztosan nem hoz majd Böde Dánielnek, sőt még tovább erősítheti abban, hogy máshol kell folytatnia.
Ez egy csapat, amelynek a legnagyobb értéke az egység, amit nem lehet megtörni. Danit jó embernek tartom, sokat köszönhetünk neki mi is, az első válogatott játékosunk volt hosszú idő után, de neki csapatkapitányként őrködnie kell a csapategység fölött, amire nagy szükségünk van ahhoz, hogy bajnokságot nyerjünk. Remélem, hogy meg tudunk egyezni, még akkor is, ha Dani csak 20 perceket lép pályára; más típusú focit játszunk most, az új játékfelállásban lehet, hogy ennyi jut csak neki, ezt meg kell beszélni.
Az elnök ezután leszögezte, most Bödénél pattog a labda, s éreztette, a játékosnak nem érdemes sokat ugrálnia.
Rebrov megtette a Dinamo Kijevnél is, hogy egy 9 millió euró értékű játékost tett ki végül a keretből, mert nem változtatott az edzéseken mutatott munkáján. Nem mindegy, hogyan végződik a történet, hiszen Dani egy ikon már a Fradinál.
Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az ikonok többsége általában központi szereplője a csapatnak, s helyet követel magának az együttesben. Csereikonokról ritkán hallani, esetleg olyankor, amikor a futballista már pályafutása vége felé azt várja, hogy szeretett klubja felajánljon neki valamilyen állást az egyesületnél karrierje befejeztével. Bödénél tudtunkkal ilyenről egyelőre nincs szó.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás