promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két feltétele van, de összejöhet a Nurmagomedov–McGregor meccs visszavágója
Borítókép:  forrás: UFC.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A monokli.com arról számolt be, hogy Dana White, a UFC főnökének szavai szerint nem elképzelhetetlen egy Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor meccs ebben az évben:
Azt hiszem, hogy sokan szeretnék látni ezt a mérkőzést. Nyilvánvaló, hogy erre a Nevadai Sportfelügyeletnek is áldását kell adni, és csak azt követően tudjuk megkezdeni a munkát, de ha minden rendben lesz, ezt a harc megtörténhet.
A UFC-vezér interjújában két akadállyal számol. Az egyik a sporfelügyelet döntése, a másik, hogy mindkét harcosnak előbb túl kell lennie egy-egy kötelezően vívandó meccsen, amit meg is kell nyerniük. Az orosz medvének Tony Fergusonnal, míg az ír fenegyereknek az amerikai Dustin Poirier-rel kell leszámolnia.

A portál szerint McGregorral nehezebb a tervezés, hiszen az ír csak akkor tűnik igazán motiváltnak, ha az adott meccsel bankot robbanthat. A legutóbbi két fellépésével (Mayweather, Nurmagomedov) több mint 200 millió dollárt keresett.

Arról mi is beszámoltunk, hogy botrányos körülmények között ért véget a két bunyós októberi mérkőzése. Az összecsapás utóéletéről pedig ide kattintva olvashat.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás