promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újévi ajándék a Schumacher-családtól: jön a Schumacher-applikáció
Borítókép:  Fotó: essentiallysports.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett, azóta otthonában, ágyhoz kötve gyógyuló Michael Schumacher szerdán lesz 50 éves. Családja továbbra is sikerrel óvja a médiacunamitól, szinte semmi sem szivárog ki arról, hogy a svájci családi házban mi történik, s pontosan milyen állapotban van a hétszeres világbajnok.

Családja nagyon ritkán szólal meg vele kapcsolatban, a mai nap viszont egy ilyen ritka alkalom. A Schumacher-família Facebook-bejegyzésben köszönte meg a rajongóknak, hogy együtt ünneplik a pilótával a születésnapját, s e jeles napon egy applikációval ajándékozzák meg őket.



A Keep Fighting Alapítvány jóvoltából szerdától lesz letölthető a hivatalos Michael Schumacher alkalmazás, melynek segítségével bárki újra átélheti virtuálisan a sportoló legnagyobb sikereit.



Ezenfelül, aki Schumacher-fanatikus, már indíhatja is a motort, mert irány Köln. A német városban a versenyző közösségi médiában tett bejegyzéseiből, emlékeiből állítanak össze egy kiállítást abban az egykori hangárban, melyben idén nyáron megnyílt a pilóta versenyautóiból, tárgyaiból kialakított tárlat.

schumacher kiallitas koln
Mindenki biztos lehet benne, hogy Michael a legjobb kezekben van, s minden tőlünk telhetőt megteszünk érte. Kérjük, hogy mindenki tartsa továbbra is tiszteletben Michael korábbi kérését, melynek alapján az egészségi állapotával kapcsolatosan továbbra sem szeretnénk semmit sem közölni. Ezzel egyidejűleg köszönjük a barátságukat, mindenkinek egészséget, és boldog új évet kívánunk
- zárul a család Facebook-üzenete. 

Legutóbb arról írtunk Michael Schumacher kapcsán, hogy megszólalt a 2013 decemberi mentést vezető rendőrfőnök, s újabb részleteket árult el az esésről, szállításról, ellátásról. 

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás