promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikler Roland elhagyja a Veszprémet, és a nagy riválishoz igazol
Borítókép:  fotó: MKSZ
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A MOL-Pick Szeged hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 34 éves kapus öt év után tér vissza a Csongrád megyei együtteshez:
2010-ben került először Szegedre, majd 2019 nyarán másodjára Mikler Roland. A 34 éves hálóőr 3 éves szerződést kötött csapatunkkal, jövőre visszatér hozzánk a magyar válogatott kapus. A dunaújvárosi születésű sportoló négy évet húzott le nálunk, EHF-kupa-győztesként távozott. Az emlékezetes berlini négyes döntő egyik hőse volt, bravúrjainak köszönhetően előbb a német Füchse Berlint az elődöntőben győztük le, majd a fináléban a francia Montpelliert vertük meg, és megszereztük  klubunk első nagy nemzetközi sikerét. Mikler Roland tagja a világbajnokságra készülő magyar válogatottnak, amely a jövő héten kezdi meg a felkészülést. A 2019–2020-as szezonban Mirko Alilovic, Mikler Roland és Nagy Martin alkotja majd a MOL-PICK SZEGED kapuskeretét.
Érdekesség, hogy a szegedi csapat 2018 nyarán szintén a Telekom Veszprém csapatából igazolt kapust, akkor a horvát Mirko Alilovic tette át székhelyét a Tisza-partjára.

Nagy kérdés, hogy a Telekom Veszprém milyen nevest kapust igazol Sterbik Árpád mellé/mögé?

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás