promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tyson Fury apja mélyen meghajolt Deontay Wilder előtt
Borítókép:  Fotó: irishmirror.ie
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Vladimir Klicskót legyőző Tyson Fury apjából merítette az ihletet, amikor ökölvívónak állt. John Fury maga is bokszolt fiatalon, sőt annak utcai formájától sem ódzkodik, emiatt börtönbüntetésre is ítélték már. Fia karrierjét árgus szemmel követi, s a magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Fury–Wilder mérkőzést is látta. A véleményét sem rejti véka alá.
Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy ilyen sportteljesítményt, amit a meccsen láttunk, soha nem tapasztaltam még. Micsoda bátorsággal, mekkora szívvel küzdött a fiam. Igen, döntetlenre végzett, de amikor padlóra került, én már akkor arra gondoltam, hogy ennek döntetlen lesz a vége
nyilatkozta a papa a Brit Ökölvívó Televíziónak a Staples Centerben rendezett mérkőzésről, ahol a Gypsy Kingnek is bevezett Fury kétszer is padlózott, mégsem kapott ki. Minden bizonnyal a csúcsteljesítményt illetően erre célzott az apja.

Az összecsapáson a három pontozóbíró közül az egyik 114-112 arányban Furynak, a másik 115-111 arányban Wildernek adta a meccset, a harmadik 113-113-ra hozta ki.

John Fury úgy látja, a mérkőzés igazi győztesei a tévénézők voltak, senki sem mondhatja, hogy nem kaptak jó műsort azért, amennyit kifizettek. Az emberi húrokat is megpedítette az interjújában.
Tudom, hogy Deontay Wildernek van egy beteg kislánya, akit Amerikában ápolnak. Az ellátása nagyon sokba kerül. A meccsel jól keresett, folytathatja a kezelést, jó kezekben lesz a gyereke, olyanban, amilyet megérdemel. Látják, egy döntetlennek is komoly értéke lehet. Nem mellékesen a meccset mindkét bokszoló egészségesen fejezte be, mindenki hazamehet a családjához. Ez a legfontosabb dolog
Végül magát Wildert is megdicsérte az idősebb Fury, ami azért is nagy szó, mert az összecsapás előtti sajtótájékoztatón a két ökölvívó majdnem felfalta egymást – ami persze a show része.
Deontay Wilder nagyszerűen helytállt. Egész végig összpontosított, az utolsó gongszóig hitt magában. Én eddig nem hittem benne, hogy ilyen ereje van. Most már hiszek. Komolyan mondom.
(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás