promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegbunyó a Ferencváros mérkőzésén
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A jégkorong Erste Liga-szezon egyik legjobb, de minden bizonnyal legemlékezetesebb meccsét játszotta hétfő este a Ferencváros és az Alba Volán második csapataként szereplő, Fehérvári Titánok.

Ugyanis az előző fellépésén a Ferencváros elvesztette 19 meccs óta tartó bajnoki veretlenségét, amikor kikaptak a Dunaújváros Acélbikától, míg a fehérváriak vasárnap este véget vetettek nyolc bajnoki meccs óta tartó nyeretlenségi szériájuknak, amikor legyőzték a DEAC-ot.

A meccsen volt minden, mint a búcsúban: egy rakat gól, tömegbunyó, töménytelen kiállítás, hosszabbítás, szétlövés, és végül hazai siker.

A budapesti zöld-fehérek a bajnokság második helyén állnak, három pont hátránnyal a Csíkszereda mögött, ám két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A Fehérvári Titánok a nyolcadik helyet foglalják el a bajnokságban.

Az összefoglalót még nem tudjuk megmutatni, de a találkozó 37. percében történteket igen. Az egész jelenet csak másfél percig tartott, de a jégen lévők közül nem sokan maradtak ki belőle. Sőt volt olyan, aki vissza is ment a sűrűjébe.

Nem részletezzük, nézzék meg a videót!
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás