Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pogba már a kocsihoz is totyogva közelít

Pogba már a kocsihoz is totyogva közelít

Sport & Szabadidő

Pogba már a kocsihoz is totyogva közelít

Sport & Szabadidő

Promotions 19:26
Paul Pogba saját magából csinál mémet, amit legalábbis az Everton ellen tett a hétvégi bajnokin, erre utal. A franciák világbajnoka sportot űz a büntetők extrém elvégzéséből: a BBC kiszámolta, hogy átlagosan 18,4 lépésből csoszogott el a tizenegyespontig az elmúlt öt alkalommal (Leicester, Brighton, Burnley, Young Boys, Everton).

Ha az egyedi módszer sikeres volna, Mourinho mesternek sem lenne egy szava sem, ám a középpályás a Burnley és az Everton ellen is hibázott, s edzője be is szólt neki, jelezve, hogy talán befejezhetné a mókát. Utóbbi meccsen mázlija volt, hogy Pickford kapusról épp elé pattant vissza a labda, s csak a hálóba kellett passzolnia.

Pogba azonban nem az a meghajlós típus, sőt, úgy tűnik végképp védjegyévé tenné a hírhedt vánszorgást. Kedd reggel Twitter-oldalára egy olyan videót töltött fel, melyen a speciális totyogós mozdulatsorral jut el az autójáig, melyet ha jól látom, akkor a csapattársa, a belga Lukaku vezet.
A francia tehát nemhogy sutba dobná a megosztott sikert arató „technikát”, inkább henceg vele. Kíváncsi vagyok, hogy a Manchester portugál trénere, akivel nem sörözgetnek esténként egymás vállára borulva, hogyan értékeli majd a felvételt.

A hozzászólók mindesetre teljesen széttrolkodták Pogbát. A videó alatti kommentek egyike azt ábrázolja, hogy Usain Bolt 100 métert lefut az alatt az idő alatt, míg a francia kakastyúklépésben elér a büntetőpontig.Egy Zizou nevű kommentelő egy másik zseniális gif-fel teszi nevetségessé a futballistát.Nem valószínű, hogy a vitriolos hozzászólások eltántorítják a hülyéskedéstől a franciát, aki az öltözőben rendre humorfelelősnek képzeli magát. A saját „főnöke” sem tudja, miért sikerülne ez a kívülállóknak?

(Gaba)

Borítókép: Forrás: flyfmghana.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria