promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pogba már a kocsihoz is totyogva közelít
Borítókép:  Forrás: flyfmghana.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Paul Pogba saját magából csinál mémet, amit legalábbis az Everton ellen tett a hétvégi bajnokin, erre utal. A franciák világbajnoka sportot űz a büntetők extrém elvégzéséből: a BBC kiszámolta, hogy átlagosan 18,4 lépésből csoszogott el a tizenegyespontig az elmúlt öt alkalommal (Leicester, Brighton, Burnley, Young Boys, Everton).

Ha az egyedi módszer sikeres volna, Mourinho mesternek sem lenne egy szava sem, ám a középpályás a Burnley és az Everton ellen is hibázott, s edzője be is szólt neki, jelezve, hogy talán befejezhetné a mókát. Utóbbi meccsen mázlija volt, hogy Pickford kapusról épp elé pattant vissza a labda, s csak a hálóba kellett passzolnia.

Pogba azonban nem az a meghajlós típus, sőt, úgy tűnik végképp védjegyévé tenné a hírhedt vánszorgást. Kedd reggel Twitter-oldalára egy olyan videót töltött fel, melyen a speciális totyogós mozdulatsorral jut el az autójáig, melyet ha jól látom, akkor a csapattársa, a belga Lukaku vezet.




A francia tehát nemhogy sutba dobná a megosztott sikert arató „technikát”, inkább henceg vele. Kíváncsi vagyok, hogy a Manchester portugál trénere, akivel nem sörözgetnek esténként egymás vállára borulva, hogyan értékeli majd a felvételt.

A hozzászólók mindesetre teljesen széttrolkodták Pogbát. A videó alatti kommentek egyike azt ábrázolja, hogy Usain Bolt 100 métert lefut az alatt az idő alatt, míg a francia kakastyúklépésben elér a büntetőpontig.



Egy Zizou nevű kommentelő egy másik zseniális gif-fel teszi nevetségessé a futballistát.



Nem valószínű, hogy a vitriolos hozzászólások eltántorítják a hülyéskedéstől a franciát, aki az öltözőben rendre humorfelelősnek képzeli magát. A saját „főnöke” sem tudja, miért sikerülne ez a kívülállóknak?

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás