promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott koncertfelvétel került elő Amy Winehouse-ról
Borítókép:  Forrás: hhhhappy.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Elkészült a második dokumentumfilm is Amy Winehouse-ról, aki 2011-ben mindössze 27 évesen, alkoholmérgezésben halt meg. Az énekesnőről 2015-ben már forgatott egy doku filmet Asif Kapadia.

A november 2-án piacra kerülő Back to Black (Winehouse-nak albuma is jelent meg ezzel a címmel) egészen különleges lesz, ugyanis olyan képsorokat is láthatunk majd benne, melyeket korábban még senki.

Íme az előzetes:

2008 februárjában az énekes már súlyos drogfüggőségben szenvedett, és elkezdett egy elvonókúrát, így viszont nem kapott vízumot az USA-ba, és nem tudott elutazni a Grammy-gálára. A döntést később megváltoztatták, de akkor már késő volt. Viszont elég nagy esély volt rá, hogy ő is díjazott lesz, így a Nyugat-Londonban székelő Riverside stúdió rendelkezésére bocsátott egy egész koncerttermet, hogy családja és barátai körében kövesse a gálát. Az esemény természetesen nem lett volna teljes egy mini koncert nélkül, Winehouse így énekelt is. A DVD-n rajta lesz a Love is a losing game című klip is, melyet akkor este rögzítettek. A koncert neve pedig An Intimate Evening in London lett.

Az esemény csúcspontja volt, amikor Los Angelesben felnyitották a borítékot, és Winehouse neve állt rajta. Így fogadta:

Összesen öt kategóriában győzött: díjat nyert a Rehab című számával, ő lett a legjobb női pop előadó, a legjobb új előadó, a Back to Black pedig a legjobb pop album. Öt Grammyt egy este alatt előtte mindössze négyen söpörtek be: Lauryn Hill, Norah Jones, Alicia Keys és Beyoncé.

A dokumentumfilm a második és az utolsó albumának elkészülését mutatja be, interjúk is lesznek benne az énekesnővel és producereivel, Mark Ronsonnal, illetve Salaam Remivel.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás