promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csak cici legyen” – sportkommentátorok vitatták meg az élet egyik nagy igazságát
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Sport 2 közvetítette a bázeli tenisztorna döntőjét, ahol a svájci Roger Federer és a román Marius Copil csapott össze. A mérkőzésnek egyértelműen Federer volt az esélyese, aki két szettben meg is nyerte 7-6, 6-4-re a meccset. Az elsőben még voltak is izgalmak, mivel a tie-break egy szorosabb 7-5-ös állást hozott magával. Amúgy a sportrajongókkal még a cicik előtt megosztom, hogy ez volt Federer 99. ATP győzelme.

A másfél órán át tartó összecsapás azonban nem erről marad emlékezetes, hanem a kommentátor Kaplár F. József és a szakkommentátor, Taróczy Balázs beszélgetéséről. Mint minden közvetítésnél, így a tenisznél is vannak reklámszünetek. Itt ugyebár nehezebb kiszámítani mikor, mivel ennél a sportágnál az időt képtelenség kordában tartani.

A Sport TV technikusai el is bambultak, mert amikor Federerék leültek, nem adták be időben a reklámblokkot, ráadásul még a mikrofon sem lett kikapcsolva. A két kommentátor így azt hitte, már rég megy a szóda reklám, amikor értekezésbe kezdtek a képernyőn látott cicikről.

Kielemezték, hogy a román szektorban feltűnt keblek műcicik-e, valamint el is hangzik az élet nagy igazsága is: „Csak cici legyen.”

Még erre rákontráznak egyet azzal, hogy kijelentik, hogy unalmas meccsről van szó. Hát igen, egy Federer–Copil ATP 500-as meccstől nem lehet csodát várni, de ilyen kijelentéssel nem is találkozhatnánk élő adásban.

(A videó minőségéért elnézést kérünk, de csak így sikerült dokumentálnia a „plajbasz” nevű felhasználónak a cicizést.)

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás