promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis híján tragédiába torkollott a Roma-CSZKA BL-meccs
Borítókép:  Forrás: standard.co.uk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szörnyű tragédiába torkolhatott volna a CSZKA Moszkva római mérkőzése a keddi Bajnokok Ligája játéknapon, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

A találkozóra komoly létszmában kísérte el a vendégcsapatot a tábora, többen metróval közelítették meg az Olimpiai Stadiont. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az alkoholmámorban úszó drukkerek énekelve, ugrálva melegítettek az összecsapásra, ami nem volt túl bölcs döntés. A mozgólépcső ugyanis meghibásodott, és leállás helyett óriási sebességre kapcsolt.

A videón csupán annyi látszik, hogy az orosz szurkolókkal zsúfolt szerkezet a Repubblica állomásnál száguld lefelé, s a drukkerek egymásra zuhannak, összepréselődnek.




Néhányukat társaik megpróbálják kihúzni a tömegből, a másik mozgólépcsőről átnyúlva.

Hatalmas mázli, hogy senkit sem gyűrt be a mozgólépcső, persze a moszkvaiak is elgondolkodhatnának, vajon egy ilyen szerkezeten érdemes-e egyszerre százan ugrálni. Az állomást egy időre lezárták, hamar négy mentőkocsi is érkezett a helyszínre. Összesen húsz sérültet kellett ellátni, közülük heten súlyos sérülést szenvedtek, de senki sem volt életveszélyben. Viszont néhány portál úgy értesült, hogy egy orosz drukkernek amputálni kellett az egyik lábát.

Virginia Raggi főpolgármester a helyszínre érkezett, s elmondta, vizsgálat indult az ügyben.

Az AS Roma az esti meccsen simán, 3-0-ra verte a CSZKA-t. A többi mérkőzés eredményeiről, bővebben a Manchester United – Juventus-ról itt írtunk.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás