promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az UFC-főnök autójának szétverésével fenyegetőzött Nurmagomedov
Borítókép:  Instagram
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Portálunk is beszámolt arról, hogy botrányos körülmények között ért véget az ír Conor McGregor és az orosz Khabib Nurmagomedov meccse a 229. UFC-gálán Las Vegasban.

Bár a találkozót követően Nurmagomedovnak még Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke is gratulált, az UFC első embere, Dana White arról beszélt, hogy szerinte gusztustalan, ami történt, és utalt rá, hogy az orosztól akár elvehetik a vb-címet.

Azonban az orosz harcos most egy bejegyzéssel mutatta meg, hogy már nála van az öv és egyben viccesen üzent is a szervezet vezetőjének:
Szerencsére ideadtad az övet, mert összetörtem volna a kocsidat, tudom, hogy hol parkolsz.

Dana White reagált is az üzenetre, viccesen megjegyezte, hogy ő akkor viszont elment volna Nurmagomedov apjához, és panaszkodott volna egy sort. Az apai sztori előzménye, hogy a vasárnap hajnali meccs utáni sajtótájékoztatón Nurmagomedov arról beszélt, hogy a meccs utáni történésekért elnézést kér, de sokkal jobban fél az apai dorgálástól, amit kapni fog.

Pár órával korábban Conor McGregor is egy poszttal jelentkezett az Instagramon, amin tökéletesen látható a bal szeme alatt a monokli. A fotó mellé írt szövegében ő Khabib Nurmagomedovnak üzent:
Elvesztettük a meccset, de megnyertük a csatát. A háború folytatódik.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

We lost the match but won the battle. The war goes on.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,


(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás