promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az újabb balhé után elvonóra megy a hatszoros olimpiai bajnok
Borítókép:  pagesix.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ryan Lochte súlyos alkoholgondokkal küzd. Aki követte a fantasztikus amerikai úszó eddigi sportos és civil karrierjét, az tisztában volt ezzel, de most már hivatalosan sem igazán érdemes és lehet titkolni a gondokat.

Lochte múlt csütörtökön a kaliforniai Newport Beachen szállt meg egy hotelban, de hamar olyan állapotba került, hogy a kulcsát sem találta a szobájához, így berúgta az ajtót. A hotel dolgozói persze kihívták a rendőrséget. Egy napra rá már a floridai Gainesville-ben okozott autóbalesetet, a rendőrségi jelentés itt nem említ alkoholfogyasztást. Lochte a hírek szerint mindezek után úgy határozott, hogy elvonóra megy. Annak érdekében teszi mindezt, hogy 2020-ban még ott lehessen az olimpián.
Ryan tudja, hogy felül kell kerekednie ezen a betegségen annak érdekében, hogy később ne hozzon rossz döntéseket az életében, és hogy jó apa, illetve férj tudjon maradni. És persze, hogy ott lehessen a tokiói játékokon. Ryan évvek óta küzd az alkoholizmussal, s ez nagyon rossz irányba vezette őt
– idézte a celebhíreket gyűjtő TMZ online kiadása az úszó ügyvédjét, Jeff Ostrowt. Lochte januárban vette feleségül hivatalosan Kayla Rae Reidet, de a lakodalmukat egy hónapja tartották, mert azt akarták, hogy gyermekük, Caiden Zane hordozza a gyűrűjüket. A kisfiú 15 hónapos. 

Az 12-szeres olimpiai érmes, hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte, aki ezzel az olimpiák történetének második legeredményesebb sportolója Michael Phelps után, egyik legnagyobb botrányát a riói olimpián okozta. A 4x100-as gyorsváltóval aranyérmet nyertek Gunnar Bentz-cel, Jack Congerrel és Jimmy Feigennel, s ezek után olyan emelkedett hangulatba itták magukat, hogy egy benzinkúton berúgták az ajtót, letépték a szappanadagolót és kitörték az ablakot. Erre a biztonságiak fegyvert fogtak rájuk, s csak ezután tudtak visszatérni az olimpiai faluba.

Társai utólag elmondták, Lochténak az az ötlete támadt, hogy találjanak ki egy sztorit az egészről: ennek az volt a lényege, hogy egy rendőrnek öltözött fickó akarta fegyverrel kirabolni őket. Ebből persze semmi nem volt igaz, a rendőrség két úszót őrizetbe vett, őket az USA-ba induló gépről szedték le.

Lochtet a történtek után 10 hónapra felfüggesztette az amerikai úszószövetség. Most épp ugyancsak felfüggesztését tölti – 14 hónapra tiltották el. Ezúttal doppingvétség miatt bűnhődik, intravénásan adott be magának tiltot szert. Az átala bevallott ok: így próbált elővigyázatossági lépéseket tenni, mert fia és felesége is megbetegedtek.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás