promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az olasz sztáredző odaszúrt Messinek és Ronaldónak
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint ismert, szeptember 24-én rendezték meg a FIFA-gálát, amelyen a legjobbakat díjazták. A jelentős és nagy médiafelhajtással járó eseményen sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo nem jelent meg.

Ronaldónak szokásává vált, hogyha nem ő kapja a legnagyobb presztizsű díjat, akkor valamilyen ˜– teljesen átlátszó – okkal, de kimenti magát az eseményről. Úgy látszik, hogy a példa ragadós, és Messi is elsajátította a portugál „trükkjét”.

Ezzel kapcsolatban a több neves csapatnál (Milan, Real Madrid, Juventus) és az angol válogatottnál is dolgozó Fabio Capello elmondta: a két sztár részéről tiszteletlenség volt, hogy jelenlétükkel nem tisztelték meg a rendezvényt.
Amikor az Oscar-díjátadó tartják, akkor az összes jelölt elmegy a helyszínre. Lehet, hogy túl gyakran nyertek díjakat az elmúlt években, ezért nem szeretnek veszíteni. Kegyesnek kell lenned, ha nyersz, ha veszítesz
– fogalmazott a tréner a Football Italia szerint.

Eközben az is kiderült, hogy hogyan szavazott a két világsztár (országonként a válogatott szövetségi kapitányának, valamint a nemzeti csapat kapitányának van 1-1 szavazata). Érdekesség, hogy Messi most tette életében először a dobogó valamelyik fokára Ronaldót.
42495033 10160859727485082 4133340366617182208 n

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás