promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák, a pénzéhes – beszóltak a holland csapat szurkolói
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar válogatott játékosát, Dzsudzsák Balázst idén nyáron több együttessel is szóba hozták, szinte már csak a Barátok Közt csapatával nem. Volt szó arról, hogy a Videotonba igazol, esetleg valamely Premier League klubhoz szerződik, de arról is lehetett hallani, hogy visszatér Hollandiába, igaz, nem a PSV csapatához, hanem a Fortuna Sittardhoz megy. Végül a labdarúgó úgy döntött, visszatér az Emírségekbe és az élvonal újoncához, az Al-Ittihad Kal gárdájához szegődik.

A Focibolond Facebook-oldala gyorsan össze is szedte, mit lehet tudni az új klubról:
  • Az ománi határ mellett található tengerparti kisváros csapata igazi ingázó klubnak számít az élvonal és a másodosztály között.
  • Az elmúlt tíz évben akármikor jutottak fel az első osztályba, azonnal, már az első szezonban vissza is zuhantak a második vonalba.
  • Legtöbbször ők nyerték meg a másodosztály küzdelmeit, szám szerint hét alkalommal.
  • A jelenlegi keret legértékesebb játékosa Florentin Matei, aki párszor pályára lépett a román utánpótlás válogatottakban, félszáz meccset játszott egy alsóházi csapatban az ukrán bajnokságban, valamint időhúzó csere volt a horvát ligát megnyerő Rijekában.
  • Az együttes vezetőedzője néhány napja az olasz Fabio Viviani, aki 2016-ban már irányította néhány találkozón az együttest. Előtte csupán alacsonyabb ligás olasz kluboknál tevékenykedett.
No, de a hoppon maradt holland együttes, a Fortuna Sittard szurkolói sem hagyták annyiban az ügyet. Nevezetesen, hogy Dzsudzsák nem hozzájuk igazolt, egy képpel üzentek:



De igazuk van: a magyar labdarúgó tényleg pénzéhes vagy csak pályafutása végéhez közeledve a jövőjére gondol?

Megvolt az első fotózás, és így áll Dzsudzsák Balázson az Al-Ittihad Kalba meze:

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás