promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák Balázs marad az arab világban, még országot sem vált
Borítókép:  Al-Ittihad Kalba Twitter-oldala
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolhatóvá vált. Korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette.

A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett, de az új szövetségi kapitány, Marco Rossi a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-meccseken nem számított rá, mert nem volt klubja.

Hiába volt arról szó, hogy esetleg Európába szerződik Dzsudzsák Balázs. Szóba került a MOL Vidi FC, a Siklós FC, de hallani lehetett holland és angol csapatról is, míg a pletykák szerint a Hamburg vezetői nem jutottak szóhoz, amikor meghallották a játékos bérigényét. A csapatkeresési hercehurca végállomása végül az arab ország újonca al-Ittihad Kalba SC lett. A csapatnak három pontja van két forduló után a bajnokságban, a gárda az 1. fordulóban 6–2-re kapott ki az Al-Vahdától, a magyar játékos korábbi csapatától.

Érdekesség, hogy a keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt.

Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.


A Focibolond nevű Facebook-oldal a hírt hallva gyorsan utánanézett annak, hogy mit kell tudni Dzsudzsák Balázs új klubjáról:
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás