promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lazovic lelépett, Kovácsiknak pihennie kell – akad gond a Vidinél
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Túlzás lenne azt állítani, hogy a MOL Vidi FC stábja nyugodt légkörben készül az Európa-liga csoportkörének első felvonására, a BATE Boriszov ellen. A hétvégi Puskás Akadémia elleni vereség csak egy tényező, az már sokkal fontosabb, hogy a lefújás után mekkora balhé alakult ki. Ahogy az is, hogy Danko Lazovic a Nemzeti Sport információi szerint egyik pillanatról a másikra úgy döntött, ő bizony visszavonul.

A lap úgy tudja, hogy a több neves klubot is megjárt támadó és a klub közösen bontott szerződést, a futballista pedig már edzésre sem jár. Statisztikája két év alatt: 80 mérkőzés, 29 gól, 29 gólpassz. Szóval minőségi labdarúgót vesztett a székesfehérvári együttes, még akkor is, ha a szerb focista pályán mutatott személyisége közel sem volt szimpatikus sokak számára.

Persze, hogy pontosan mi, miért történt azt sosem lesz ismert, ám itt egy hozzászólás, amelyet az NSO, a témát érintő cikke alatt találtunk:
Fradi szurkoló vagyok, úgy érzem objektíven meg tudom ítélni a Lazovic kérdést. Lehet szeretni, nem szeretni de nem vitatható, hogy a magyar bajnokságban kiemelkedő képességű játékos. Emberi kvalitásairól nem vindikálom magamnak a jogot, hogy kijelentéseket tegyek, mert nem ismerem. Focibolondként a Honvéd-Fradi előtt elmentem Felcsútra. A Panchoban szokott helyemen az 1A szektorban ültem a hazai kispadtól másfél méterre, így előttem zajlottak az események. Varga Józsi a kihagyott 11-es után kicsit örült új csapattársaival, majd beszólt Scepovicnak, amit Lazovic is hallott és zokon vett. Ezzel indult a kergetőzés. Ennek fő alakja Scepovic volt. A kispadtól amikor eliramodott az öltöző folyosóra Varga után ki volt a másik hangadó? Lazovic. Őt a jámbor kis Koko próbálta visszatartani, akit szabályosan letarolt, és az öltözőfolyosóba beszáguldott. Ott mi történt azt mi nézők már nem láthattuk, de meggyőződésem, hogy ehhez a kurtán furcsán történt azonnali visszavonuláshoz nagyban hozzájárulhatott.
Szurkolói körökben az a hír járja, hogy a balhé után a klub tulajdonosa, Garancsi István, a csapatkapitány Juhász Roland, és a magyar válogatott játékosa Paulo Vinícius elmondta Danko Lazovicnak és szerb társainak, hogy ez a viselkedés nem való futballpályára, és szégyent hoztak a klubra. Lazovicra a fejmosás nem igazán hatott, és visszaszólt a tulajdonosnak, majd fogta a cuccait, és hazautazott Szerbiába. Előtte még annyit mondott, hogy hétfőn jön és aláírja a szerződésbontást. Azonban szombat este óta nem jelentkezett.

Lazovics frusztrációját láthattuk mérkőzés közben, nehezen viselte a vereséget. Azonban olyan információmorzsák is eljutottak hozzánk, hogy ez annak köszönhető, hogy összeverekedett csapattársával, Loic Nego-val.

No, erről ennyit.

De itt nem érnek véget a Vidit sújtó nehézségek, ugyanis mint a molvidi.hunak, Kovács Tibor, a csapat orvosa elmondta, Kovácsik Ádámnak, a Puskás elleni fejsérülést szenvedő kapusnak a héten szigorú pihenést írtak elő, aztán majd jönnek a kontrollvizsgálatok.
Apróbb, kozmetikai jellegű sérülésektől eltekintve semmi maradandó károsodást nem szenvedett. A szája szélét hét öltéssel össze kellett varrni, valamint egy-két fogát meg kellett igazítani. A fogak kezelése egyébként még folyamatban van, hiszen a következő napokban újabb beavatkozásokra lesz szükség
– tette hozzá.

Ja, és, ha ez még nem lenne elég, akkor Huszti Szabolcs eltiltás miatt nem áll Marko Nikolics rendelkezésére az EL-meccsen.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás