promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elborult agy: menet közben akarta meghúzni ellenfele fékét
Borítókép:  motoblog.it
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Moto2-es futamban induló olasz versenyző komoly eltiltásra számíthat, ugyanis Romano Fenati egész egyszerűen menet közben átnyúlt Stefano Manzi motorjához, és megpróbálta behúzni az első féket (a jelenet a cikk végén látható) – a versenybíróság őrült tette miatt azonnal kizárta a versenyről.

A jelent 1:15-től látható:


Meggondolatlan, és felelőtlen tette miatt szinte biztos, hogy hosszabb időre el fogják tiltani.

A versenyző saját Facebook-oldalát fel is függesztette, míg az Instagram-oldalának utolsó (augusztus 30-i) képéhez, ami a barátnőjéről készült, folyamatosan jönnek a vállalhatatlan, gyalázkodó kommentek.


Az Index azt írja, hogy Fenati elborulásának az volt az előzménye annyi, hogy a futamon korábban Manzi meglökte és a sóderágyba juttatta. Ennek ellenére ez a tett nem mentség az olasz viselkedésére. A futamot végül Francesco Bagnaia nyerte.

A portál hozzáteszi, hogy Fenatinak volt már hasonló tette, amikor 2015-ben bemelegítés közben kapcsolta ki Niklas Ajo motorját egy nézeteltérés után.


Óriási szerencse, hogy a Fenati mostani „mutatványa” után nem történt baj, ugyanis 2013-ban Mugellóban Niccoló Canepa szinte ugyanezt tette Davide Cappato-val, aki akkor hatalmasat bukott.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás