promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babos és Fucsovics szakított a Magyar Tenisz Szövetséggel
Borítókép:  Forrás: USTA/Darren Carroll
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint azt talán többen tudják, az utóbbi hetekben igen feszült viszony alakult ki Fucsovics Márton és Babos Tímea, illetve a Magyar Tenisz Szövetség között. Arról, hogy pontosan mi és hogyan történt itt, itt és itt olvashat.

A mostani fejlemény azonban igen erős, több, mint jelzésértékű üzenet. Babos Tímea ugyanis az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán, amit módosítás nélkül közlünk:
Átgondolva és értékelve a legutóbbi egy hét történéseit, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem kívánunk a Szövetséggel együttműködni, mindaddig nem adjuk a nevünket egyetlen az MTSZ-hez köthető eseményhez, versenyhez, amíg a Szövetség működésében nem lesznek jelentős változások, a vezetőség nem változtat a játékosokhoz való viszonyán és a jelenlegi szakmai koncepcióján. Tesszük ezt elsősorban a magyar tenisz érdekében.
Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem tartunk igényt anyagi támogatásra a Szövetségtől.
Járjuk a magunk útját, büszkén képviseljük Magyarországot a WTA és az ATP Tour versenyeken, és bízunk benne, hogy az Olimpiai kvalifikációs időszak kezdetéig sikerül rendezni ezt a nem egészséges helyzetet.
Örömmel vettük Szűcs Lajos Elnök úr vasárnapi levelét és természetesen vele, mediátor nélkül is szívesen értekezünk a magyar tenisz helyzetéről.
A továbbiakban nem kívánunk az üggyel foglalkozni, teniszezők vagyunk, a labda a pálya túloldalán pattog.
Babos Tímea és Fucsovics Márton
(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás