promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsudzsák Balázs és a bolgár fiú nyolc millióba kerülne hetente a Vidinek
Borítókép:  Forrás: MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az alaphelyzet a következő: Dzsudzsák Balázsnak nincsen csapata. A magyar labdarúgó-válogatott játékosát több klubbal is szóba hozták a nyáron, érdeklődött iránta a Hamburg és a megye I-es Siklós is – széles skála meg kell hagyni. Utóbbi csapat ráadásul ingyenes vár és fürdőbelépővel csábította, de egyelőre nem történt jelentős elmozdulás. A legkomolyabb érdeklődő a MOL Vidi FC, amely elsőre azért hátrált meg, mert a focista havi 48 millió forintot kérne havonta a fehérváriaktól. 

Most azonban arról írt a Ripost, hogy a labdarúgó lejjebb adta igényeit, és a lap értesülési szerint már havi 20 millió forintért hajlandó lenne visszatérni Magyarországra. Valószínűleg ebben közre játszik az is, hogy a magyar csapat ősszel szerepel az Európa-liga csoportkörében. Természetesen az ilyen jellegű híreket hivatalos felületen sehol nem erősítették meg. 

Érdemes hozzátenni: a nemzetközi átigazolási piac augusztus 31-én este zárt, de Dzsudzsáknak nincs csapata, így szabadon igazolható, így az idő nem sürgeti a feleket.

S, ha az nem elég, a MOL Vidinél Georgi Milanov szerződtetése is napirenden van. A bolgár válogatott az elmúlt években a CSZKA Moszkva csapatát erősítette, s értesülések szerint évi 480 ezer euróért ír alá a klubhoz, ami nagyjából 9200 euró, vagyis napi árfolyamon számolva három millió forint hetente.

Nem a levegőbe beszélt tehát Marko Nikolics vezetőedző, amikor jelezte, az EL-csoportkörre bizony erősíteni kell ez együttest.

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás